Voorbereiding

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Waar sommige mensen in de aanloop naar een fietsvakantie extra kilometers maken om aan de afstanden en belasting te wennen, was dit voor mij anders. Doordat ik afgelopen maanden sneller en meer moe werd dan ik kon herstellen werd ik alsmaar slechter. Mijn voorbereiding bestond deze periode dan ook voornamelijk uit minder en rustiger fietsen. Uiteraard werden de rustige trainingen eens per week nog wel opgevolgd door een wat intensievere ronde, zoals een oud-vertrouwde clubrit, solo naar Lottum en door de heuvels in de Eifel.

Wat betreft mijn uitrusting wil ik het simpel houden. In plaats van een rugzak lijkt het me fijner om eens een te rijden met een grote zadeltas, in mijn geval van 10 liter. Zodoende draag ik geen rugzak, dat rijdt een stuk comfortabeler. Met een setje kleding, schoenen, wat regenkleding voor onderweg, een oplader en een tandenborstel is mijn bagage wel compleet.

Vooraf maak ik een dagelijkse route, als houvast. Waar het uitkomt wil ik onderweg vrienden bezoeken, wielercafes bekijken en vooral mooie stukken Nederland ontdekken. Lang leve de vrijheid!

Eifel, 2020 - Ruben van Kempen
Trainen in de Eifel (DE)

Dit bericht delen via

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Laatste berichten

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp