Als thuiskomen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aankomen op een plek waar ik me welkom voel en op mijn gemak ben. Een plek waar ik meteen energie van krijg, waar ik blij van word en waar ik op nieuwe ideeën kom. Waar ik anderen ontmoet en waar ik begrepen wordt. Zoals toen ik vijftien jaar geleden de woonkamer bij mijn vaste trainingsmaatje Wouter voor ’t eerst binnen liep. Als een warm bad. Net als tijdens de Giro d’Italia in Gelderland waarvoor ik maanden volop had gepromoot. Trots, opgetogen en enthousiast als ik er rondliep. Ik kijk de beelden nog altijd met groot plezier terug. Zo’n plek. Die zijn er niet veel of vaak. Maar als die er is, wil ik ‘m onthouden en koesteren.

Wielercafes.nl - Fietsvakantie in eigen land - Ruben van Kempen
Wielercafés Nederland - Fietsvakantie in eigen land - Ruben van Kempen
Wielercafés

Een wielercafé kan zo’n plek zijn. Een sfeervol café vol koersattributen, liefhebberij en bourgondische lekkernijen. Dat is pas heerlijk thuiskomen na een ferme rit. Tijdens mijn fietsvakantie in eigen land bezoek ik diverse wielercafés. Om ervaringen van wielercafés met andere liefhebbers te kunnen delen werk ik aan de website www.wielercafes.nl. De plek waar wielercafés elkaar ontmoeten.

De tekst gaat onder de foto verder

Wielercafes.nl - Fietsvakantie in eigen land - Ruben van Kempen

De website vertelt je wat de ideale pauzeplek voor je lunch is, waar je het mankement aan je racefiets ter plekke kan laten repareren en waar je samen met je vrienden in wielersferen naar de koers kan kijken. Als bezoeker deel je op wielercafes.nl binnenkort je eigen ervaringen en foto’s, zodat andere wielrenners nog beter weten wat ze kunnen verwachten. De eerste wielercafés die ik bezocht smaken meteen al naar meer. Wordt dus vervolgd! •

Dit bericht delen via

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Laatste berichten

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp